• Service
  • 210-9833055
pagalos

pagalos

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 10:42

Πετρούτσου Αφοί Ε.Π.Ε. - Άνω Λιόσια

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία του Κου ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ.

Πρόκειται για το διπλό πριόνι αλουμινίου της Emmegi Group mod. PRECISION RS 600 E – 5m.

Το PRECISION RS 600 E – 5m είναι δισκοπρίονο διπλής κεφαλής 5 ελεγχόμενων αξόνων αλουμινίου, PVC και ελαφρών κραμάτων, με αυτόματη κίνηση της κινητής κεφαλής και ηλεκτρονικής διαχείρισης όλων των γωνιών από 22°30’ (εσωτερικά) έως 45° (εξωτερικά) με μια ακρίβεια, στο εσωτερικό κάθε βαθμού, 280 θέσεων. Οι δίσκοι των 600 mm μπορούν να προωθηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η τυπική προώθηση βελτιώνει το διάγραμμα κοπής κατακόρυφα, προκειμένου να γίνεται κοπή ψηλών προφίλ πάνω από 450 mm. Η ακτινική λειτουργία, αντικείμενο μίας από τις ευρεσιτεχνίες που συνοδεύουν αυτό το μηχάνημα, εκμεταλλεύεται μια πολύ εκτεταμένη διαδρομή που ξεπερνά την κατακόρυφη επιφάνεια αναφοράς και παράγει ένα ευρύ οριζόντιο διάγραμμα. Αυτή η λύση επιτρέπει την κοπή σε 45° προφίλ πλάτους έως 240 mm. Η προώθηση του δίσκου ενεργοποιείται από ένα ζεύγος αξόνων CN, προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη ρύθμιση της ταχύτητας και η διαδρομή εξόδου του δίσκου.

Η εταιρεία του Κου ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του διπλού πριονιού συμπληρώνοντας το ήδη υπάρχων κέντρο επεξεργασίας της Emmegi PHANTOMATIC M4.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του Κου ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 12:22

Aldom - Κατσίνης - Αθήνα

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση  σύγχρονου  τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρία ALDOM του Κου ΚΑΤΣΙΝΗ. Ο Κος Κατσίνης εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.  & την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας 5 αξόνων με δίσκο της EMMEGI MOD. COMET R6 HP.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο που εγκαθίσταται στην Ελλάδα και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες στον χειριστή του.

Τεχνικοί της EMMEGI σε συνεργασία με τους τεχνικούς της εταιρίας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ανέλαβαν την εγκατάσταση και γενικά την εκπαίδευση λειτουργίας του COMET R6 HP.

Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο επεξεργασίας CNC με 5 ελεγχόμενους άξονες και 8,5 kW άξονα σχεδιασμένο για μηχανική κατεργασία ράβδων ή τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC και σίδηρο.

Διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας: είτε σε μία μόνο ζώνη εργασίας για ράβδους μήκους έως 7,7 m και εναλλακτικά σε δύο ανεξάρτητες περιοχές εργασίας όταν βρίσκεται σε διπλή λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι την στιγμή που γίνεται ήδη επεξεργασία στην μία ζώνη, ο χειριστής μπορεί να φορτώνει την άλλη ζώνη ώστε να είναι έτοιμη προς επεξεργασία και να μην υπάρχει νεκρός χρόνος.

Το μηχάνημα διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες για την τοποθέτηση μεγγενών και τη θέση του στόππερ αναφοράς, επιτρέποντας την τοποθέτηση των μεγγενών σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας όταν το κέντρο επεξεργασίας λειτουργεί σε διπλή λειτουργία. Ο 4ος και ο 5ος άξονας επιτρέπουν τον έλεγχο της κεφαλής από το N / C συνεχόμενα στην περιοχή -15 ° έως 90 ° στην οριζόντια κατεύθυνση και από 0 ° έως 720 ° στον κατακόρυφο άξονα για την κατεργασία της άνω επιφάνειας και όλων των πλευρικών επιφανειών του τεμαχίου εργασίας. Είναι εξοπλισμένο με αυτόματη αποθήκη 12-θέσεων και αυτόματη αλλαγή των εργαλείων και του δίσκου που διαθέτει.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στο σημείο αυτό θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ALDOM του Κου ΚΑΤΣΙΝΗ για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που επέδειξαν επιλέγοντάς τους για την αγορά αυτού του μεγάλου και υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Η τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στα πλέον σύγχρονα Κέντρα επεξεργασίας καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μηχανήματα είναι αποτέλεσμα συνεχούς εκπαίδευσης των τεχνικών της στην Ιταλία στο εργοστάσιο της ΕΜΜEGI, καθώς επίσης και της εμπειρία πλέον που έχει αποκτηθεί μετά την εγκατάσταση ενός μεγάλου αριθμού κέντρων επεξεργασίας σε όλη την Ελλάδα.

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εταιρεία TILCON του Κου ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η TILCON αναβαθμίζει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της και βέβαια προκειμένου  για ένα τόσο σύγχρονο εξοπλισμό ο συνεργάτης θα δεν μπορούσε να είναι άλλος από την εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EMMEGI που επι σειρά ετών έχει αναλάβει τους εξοπλισμούς όλων των μικρών και μεγάλων κατασκευαστικών σε όλη την Ελλάδα με μία τεχνολογία που τρέχει μπροστά και προηγείται.

Πριν λίγους μήνες προηγήθηκε η αγορά του κέντρου επεξεργασίας της EMMEGI με το PHANTOMATIC M4L και τώρα συνεχίζοντας την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων η εταιρεία εξοπλίστηκε με τα ακόλουθα μηχανήματα:

ΠΡΙΟΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΩΝ EMMEGI MOD. RADIAL STAR 500

ΓΩΝΙΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ATLA COOP MOD. ΙTACA SOLUTION

ΠΡΙΟΝΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ EMMEGI FPPRO EXECUTIVE

ΠΑΓΚΟΙ ΥΑΛΩΣΗΣ - ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και άλλα βοηθητικά μηχανήματα του οίκου EMMEGI GROUP.

Το διπλό πριόνι Radial Star πλαισίωσε και συνεργάζεται απόλυτα με το ήδη υπάρχον κέντρο επεξεργασίας 4άρων αξόνων Phantomatic M4L & σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κοπών & επεξεργασιών Frame project αποτελεί πλέον  μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην  παραγωγική διαδικασία της  εταιρίας.

Η διαδικασία είναι απλή & γίνεται εξολοκλήρου από το γραφείο:

Προγραμματίζονται οι λίστες κοπών & επεξεργασιών & βελτιστοποιημένες πλέον μέσω usb μεταφέρονται στο πριόνι όπου γίνονται οι κοπές. Στην συνέχεια εκτυπώνονται ετικέτες που κολλιούνται σε κάθε κομμάτι υπό μορφή barcode & μεταφέρονται αυτά τα κομμάτια στο κέντρο επεξεργασίας όπου διαβάζονται από το scanner & αναγνωρίζονται οι επεξεργασίες που έχουμε προεπιλέξει.

H τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα στις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου σε συνδυασμό με την απόκτηση υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού σίγουρα κατατάσσουν την εταιρία TILCON σε ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά κατασκευαστικά στον Ελληνικό χώρο.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κο Τιλσίζογλου Γιώργο για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον. 

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 11:20

Phantomatic T4 A

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 12:42

Σπαλ Α.Ε. - Λαμία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρία  ΣΠΑΛ Α.Ε. στη Λαμία.

Η εταιρία ΣΠΑΛ ΑΕ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία & την τεχνική υποστήριξη της  ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ & την επέλεξε για την απόκτηση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI MOD.PHANTOMATIC Χ4.                                                  

Πρόκειται ένα κέντρο επεξεργασίας, CNC, τεσσάρων ελεγχόμενων αξόνων σχεδιασμένο για επεξεργασίες σε αλουμίνιο, PVC, ελαφρά κράματα ακόμη και χάλυβα με πάχος 2 χιλ., με την ίδια αποδοτικότητα. Χάρη στην αποθήκη εργαλείων και τα διπλά κινούμενα πνευματικά στοπ, η επιφάνεια εργασίας κερδίζει χώρο επιτρέποντας το φόρτωμα βεργών προφίλ  μέχρι 4μ. Για να επιταχύνει τις διαδικασίες, ταυτόχρονα και με ασφάλεια, το λογισμικό υπολογίζει τον ακριβή  προσδιορισμό θέσης των μεγγενών προς αποφυγή οποιουδήποτε λάθους. Ο τέταρτος άξονας επιτρέπει στον ηλεκτρικό άξονα την συνεχή περιστροφή από 0° σε 180° για να εκτελέσει την κατεργασία στην άκρη του προφίλ και χάρη στις τρεις ειδικές μέγγενες επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο την επεξεργασία του προφίλ σε 3 διαφορετικές πλευρές. Σε τελευταία ανάλυση το Phantomatic X4 είναι μια από τις λίγες και φιλικές προς το χρήστη μηχανές. Διατίθεται με οθόνη αφής που μπορεί να περιστραφεί στον κάθετο άξονα και συμπληρώνεται με τις θύρες USB για την απ' ευθείας επικοινωνία με το PC και το CN καθώς και τη σύνδεση με το barcode reader.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του ΣΠΑΛ Α.Ε. για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:23

Metaloumin Group - Aθήνα

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα συγκεκριμένα στην εταιρία  METALOUMIN GROUP του Κου ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία εξοπλίστηκε με τα ακόλουθα μηχανήματα:

* ΠΡΙΟΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΩΝ EMMEGI MOD. RADIAL LIBRA 500

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κοπτικό μηχάνημα διπλής κεφαλής με ακτινική κίνηση των λαμών, αυτόματη μετακίνηση της κινητής κεφαλής και εσωτερική ανατροπή μέχρι 30° , μελετημένο για την κοπή προφίλ μεγάλων διαστάσεων. Το μηχάνημα μπορεί να εφοδιαστεί με βιομηχανικό εκτυπωτή για ετικέτες που επιτρέπει την αναγνώριση και τη σύνδεση με την αντίστοιχη παραγγελία.

* ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει την κατασκευάστρια εταιρία για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την επιλογή των μηχανημάτων της και να της ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην πορεία της στον μέλλον. 

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 12:41

TKE 954

Κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων, σχεδιασμένο για διατρήσεις, φρεζάρισμα και σπείρωμα σε οποιαδήποτε γωνία από -90 ° έως +90 ° σε ράβδους ή τεμάχια από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα και χάλυβα πάχους μέχρι 2 mm.

Η καμπίνα ασφαλείας, σχεδιάστηκε για να συνδυάζει την κορυφαία λειτουργικότητα, την προσβασιμότητα, την ηχομόνωση και το φως με ασφάλεια και εργονομικές απαιτήσεις. Ο χειριστής έχει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες για να ελέγξει την εκτέλεση μηχανικής κατεργασίας και εύκολη πρόσβαση κατά τον καθαρισμό και τη συντήρηση. Το εσωτερικό του καμπίνας εξασφαλίζει μεταφορά γρεζιών στο σύστημα συλλογής που είναι διαθέσιμο στη βάση.Το ηλεκτρικό μοτέρ των 8,5 kW είναι σε θέση να εκτελέσει ακόμη και βαριά μηχανική κατεργασία με εξαιρετικά, γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα.Η αυτόματη αποθήκη είναι 12 θέσεων, είναι ενσωματωμένη στην κινητή πλατφόρμα, και διαθέτει δύο θέσεις για τη συγκράτηση ενός δίσκου διαμέτρου 250 mm και μιας γωνιακής κεφαλής επεξεργασίας.Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: τον πρώτο, σε κατάσταση μονής ζώνης, για την επεξεργασία ολόκληρων ράβδων σε μία ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7 m, και τον δεύτερο σε διπλή λειτουργία, για εργασία σε πολλαπλά τεμάχια εργασίας διαχωρίζοντας στην ουσία το μηχάνημα σε δύο ανεξάρτητες διαφορετικές ζώνες. Σε έκδοση με επιπλέον άξονες H και P, το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δυναμική διπλή λειτουργία, μια μέθοδο εργασίας που επιτρέπει τη μείωση των χρόνων διακοπής της μηχανής στο ελάχιστο, καθώς επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση των σφιγκτήρων σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διαδικασίες κατεργασίας ατράκτου στην άλλη ζώνη εργασίας.

Το TKE 954 διαθέτει έναν σαρωτή λέιζερ για πιο ακριβή και προηγμένο έλεγχο πρόσβασης στο μηχάνημα, αυξάνοντας την ασφάλεια

και την σχέση χειριστή / μηχανήματος.

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 11:11

Κυριακίδης - Κοζάνη

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση  σύγχρονου  τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στην εταιρία του Κου ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. Ο Κος Κυριακίδης εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.  & την επέλεξε για την απόκτηση του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI mod. MICROMATIC STAR. 

 

Πρόκειται για συμπαγές κέντρο επεξεργασίας με 5 ελεγχόμενους άξονες, ο τελευταίος των οποίων ελέγχει τη μετακίνηση της ρέγουλας αναφοράς του τεμαχίου δεξιά και αριστερά για έναν πλήρη έλεγχο του κύκλου κατεργασίας. Λειτουργεί σε περιβάλλον Windows, διαθέτει θύρα USB για την μεταφορά δεδομένων από και προς το κέντρο επεξεργασίας και διαθέτει  πλήρες εγκατεστημένο λογισμικό και σχεδιαστικό πρόγραμμα των προφίλ επάνω στο CNC. Ο χειριστής καλείται να πατήσει μόνο το Start και αρχίζει κατευθείαν ο κύκλος εργασίας (τοποθέτηση των stopper, περιστροφή του τραπεζιού από 0⁰-180ο, ξετρύπημα του προφίλ βάσει των σχεδίων που έχουν καταχωρηθεί ήδη στο πρόγραμμα) μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος εργασίας. Εξοικονομεί πάρα πολύ χρόνο στον χειριστή αφού τα στοιχεία υπολογίζονται κατευθείαν από το πρόγραμμα μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο κατασκευής ενός κουφώματος ενώ παρέχει μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας των υλικών και απόλυτη ακρίβεια λόγω των πέντε ελεγχόμενων αξόνων από το CNC.

 

Η εταιρεία  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κο Κυριακίδη για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον.

 

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 09:09

Λαδόπουλος Ε.Ε. - Αθήνα

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία του Κου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Πρόκειται για  το κέντρο επεξεργασίας CNC της Emmegi Group mod. PHANTOMATIC M3.

Η εταιρεία του Κου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρο επεξεργασίας PHANTOMATIC M3.

Πρόκειται για ένα κέντρο επεξεργασίας CNC, με 3 ελεγχόμενους άξονες.  Η κεφαλή  έχει τρεις σταθερές θέσεις που επιτρέπουν την κατεργασία σε τρεις  πλευρές του κομματιού. Σχεδιασμένο για ράβδους η κομμάτια αλουμινίου, pvc, ελαφρά κράματα  ή ατσάλι μέχρι και 2mm. Είναι εφοδιασμένο με μια αυτόματη αποθήκη τεσσάρων θέσεων και προαιρετικά μπορεί να μπει και μία δεύτερη.

 Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του Κου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

 

Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 10:29

Ανδρεαδάκης - Κρήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρία του Κου ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ στην Κρήτη.

Η εταιρία του Κου Ανδρεαδάκη εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ & την επέλεξε για την απόκτηση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI MOD. PHANTOMATIC M4L                       

 Πρόκειται για  κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων που ελέγχονται με αυτόματη περιστροφή του εργαλείου από 0 έως 180 και ενδιάμεσο στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες ηλεκτρονικά. Αποκλειστικά για την επεξεργασία των ράβδων ή των τεμαχίων από αλουμίνιο , PVC , ελαφριά κράματα γενικά.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του Κου Ανδρεαδάκη  για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον.

 

Σελίδα 1 από 14