• Service
  • 210-9833055
pagalos

pagalos

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 09:38

ΦΡΕΖΑ LILLIPUT 307

Οριζόντιο χειροκίνητο ξελουριστικό. Ξελούρισμα στις +45° / 90° / -45°  .

Υψηλή ταχύτητα περιστροφής του εργαλείου 6000 στροφές / λεπτό. Γρήγορη πνευματική αλλαγή κοπτικών. Αντιχαρακτική επιφάνεια εργασίας.

 

Άλλη μία νέα εγκατάσταση κέντρου επεξεργασίας σε μία μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη .

Πρόκειται για την TILCON του Κου ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ο οποίος σε μία προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού της εταιρίας του προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εταιρίας του  επέλεξε την εταιρία μας ως συνεργάτη και προμηθευτή. Προτεραιότητα του πάντα η καλύτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Μετα από έναν έλεγχο της αγοράς, η επιλογή για τον εξοπλισμό του ήταν η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ.

Σε πρώτη φάση προχώρησε στην αγορά του Κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L , ένα κέντρο 4 αξόνων στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με την απαράμιλλη ποιότητα της EMMEGI GROUP ,την εγγύηση και την υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ μία εταιρία που το όνομα της είναι εγγύηση στον χώρο των μηχανημάτων αλουμίνιου επι σειρά ετών. Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση του μηχανήματος  έγινε από τους τεχνικούς της εταιρίας μας, και η συνεργασία  των τεχνικών μας με τους ανθρώπους της TILCON υπήρξε άψογη και εποικοδομητική, αποτέλεσμα αυτής της καλής συνεργασίας ήταν ο Κος ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ να προχωρήσει στην παραγγελία και άλλων μηχανήματων.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ από την πλευρά της θέλει να συγχαρεί  και παράλληλα να ευχαριστήσει τον Κο ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του εξοπλισμού του από την εταιρία μας. Εμείς θα στηρίξουμε αυτή την επιλογή του και την εμπιστοσύνη του με τον καλύτερο τρόπο. 

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 11:16

Avantech O.E. - Περιστέρι

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία AVANTECH O.E. 

Πρόκειται για το διπλό πριόνι αλουμινίου της Emmegi Group mod. PRECISION RS 600 E HS – 6m, το πρώτο που εγκαθιστάτε στην Ελλάδα σε έκδοση(HIGH SPEED).

Το PRECISION RS 600 E HS – 6m είναι δισκοπρίονο διπλής κεφαλής 5 ελεγχόμενων αξόνων αλουμινίου, PVC και ελαφρών κραμάτων, με αυτόματη κίνηση της κινητής κεφαλής και ηλεκτρονικής διαχείρισης όλων των γωνιών από 22°30’ (εσωτερικά) έως 45° (εξωτερικά) με μια ακρίβεια, στο εσωτερικό κάθε βαθμού, 280 θέσεων. Οι δίσκοι των 600 mm μπορούν να προωθηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η τυπική προώθηση βελτιώνει το διάγραμμα κοπής κατακόρυφα, προκειμένου να γίνεται κοπή ψηλών προφίλ πάνω από 450 mm. Η ακτινική λειτουργία, αντικείμενο μίας από τις ευρεσιτεχνίες που συνοδεύουν αυτό το μηχάνημα, εκμεταλλεύεται μια πολύ εκτεταμένη διαδρομή που ξεπερνά την κατακόρυφη επιφάνεια αναφοράς και παράγει ένα ευρύ οριζόντιο διάγραμμα. Αυτή η λύση επιτρέπει την κοπή σε 45° προφίλ πλάτους έως 240 mm. Η προώθηση του δίσκου ενεργοποιείται από ένα ζεύγος αξόνων CN, προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη ρύθμιση της ταχύτητας και η διαδρομή εξόδου του δίσκου.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την AVANTECH O.E.  για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 10:24

Europa Profil - Οινόφυτα

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στα Οινόφυτα και συγκεκριμένα στην εταιρεία EUROPA PROFIL.

Συγκεκριμένα η εταιρεία εξοπλίστηκε:

* Πριόνι αλουμινίου δυο κεφαλών CNC του οίκου Emmegi Group mod. CLASSIC MAGIC 450 /4m

Πρόκειται για πριόνι κοπής αλουμινίου δύο κεφαλών με αυτόματη κίνηση της δεξιάς κεφαλής και με διάμετρο δίσκου 450mm. Εκτελεί μονές κοπές και λίστες κοπών και απομνημονεύει μέχρι και 99 κωδικούς προφίλ μαζί με τα ύψη τους για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στην κοπή.

 

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει την EUROPA PROFIL για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την επιλογή του μηχανήματος και να της ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην πορεία της στον μέλλον. 

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 10:49

Τέχνικαλ Νικολής ΑΕΒΕ - Αθήνα

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑΛ ΑΕBΕ του Κου ΝΙΚΟΛΗ.

Πρόκειται για το διπλό πριόνι αλουμινίου της Emmegi Group mod. PRECISION RS 600 E – 5m, το πρώτο που εγκαθιστάτε στην Ελλάδα.

Το PRECISION RS 600 E – 5m είναι δισκοπρίονο διπλής κεφαλής 5 ελεγχόμενων αξόνων αλουμινίου, PVC και ελαφρών κραμάτων, με αυτόματη κίνηση της κινητής κεφαλής και ηλεκτρονικής διαχείρισης όλων των γωνιών από 22°30’ (εσωτερικά) έως 45° (εξωτερικά) με μια ακρίβεια, στο εσωτερικό κάθε βαθμού, 280 θέσεων. Οι δίσκοι των 600 mm μπορούν να προωθηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Η τυπική προώθηση βελτιώνει το διάγραμμα κοπής κατακόρυφα, προκειμένου να γίνεται κοπή ψηλών προφίλ πάνω από 450 mm. Η ακτινική λειτουργία, αντικείμενο μίας από τις ευρεσιτεχνίες που συνοδεύουν αυτό το μηχάνημα, εκμεταλλεύεται μια πολύ εκτεταμένη διαδρομή που ξεπερνά την κατακόρυφη επιφάνεια αναφοράς και παράγει ένα ευρύ οριζόντιο διάγραμμα. Αυτή η λύση επιτρέπει την κοπή σε 45° προφίλ πλάτους έως 240 mm. Η προώθηση του δίσκου ενεργοποιείται από ένα ζεύγος αξόνων CN, προκειμένου να εξασφαλίζεται η βέλτιστη ρύθμιση της ταχύτητας και η διαδρομή εξόδου του δίσκου.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑΛ ΑΕBΕ του Κου ΝΙΚΟΛΗ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του διπλού πριονιού PRECISION RS 600 E – 5m.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία ΤΕΧΝΙΚΑΛ ΑΕBΕ του Κου ΝΙΚΟΛΗ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 10:40

Comet T6 I

Κέντρο επεξεργασίας CNC 4 ελεγχόμενων αξόνων, σχεδιασμένο για επεξεργασίες σε βέργες και κομμάτια αλουμινίου, PVC, ελαφρά κράματα και γενικότερα ατσάλι. Έχει δύο τρόπους λειτουργίας: μία μοναδική περιοχή εργασίας για μπάρες έως 7,7 m μήκος ή δύο ανεξάρτητες περιοχές εργασίας. H εμπλοκή του προφίλ γίνεται με μηχανικές μέγγενες ανεξάρτητες μεταξύ τους που επιτρέπουν την ταχεία τοποθέτηση σε νεκρό χρόνο. Ο 4ος άξονας επιτρέπει στο ηλεκτρικό μαντρέλι να περιστρέφεται στο CN από 0° έως 180° χωρίς διακοπή, για την εκτέλεση των επεξεργασιών στο περίγραμμα του προφίλ. Διαθέτει αποθήκη εργαλείων 8 θέσεων, στην άκρη του φορείου του άξονα Χ ικανό να δεχθεί 2 γωνιαίες μονάδες και μια δισκόφρεζα, για την εκτέλεση κατεργασιών στις 5 όψεις του τεμαχίου.

Διαθέτει επίσης ένα κινητό επίπεδο επεξεργασίας που διευκολύνει τις εργασίες φόρτωσης/εκφόρτωσης του τεμαχίου και

αυξάνει σημαντικά τη διατομή επεξεργασίας.

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 13:29

Comet R6 I

Κέντρο επεξεργασίας CNC 5 αξόνων με δίσκο κοπής σχεδιασμένο για ράβδους εργασίας ή εξαρτήματα από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά και χάλυβα. Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: τον πρώτο, σε κατάσταση μονής ζώνης, για την κατεργασία ολόκληρων ράβδων σε μια ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7,5 m.

Ο δεύτερος, σε διπλή λειτουργία, για την κατεργασία πολλαπλών τεμαχίων στους δύο ξεχωριστούς χώρους εργασίας δημιουργώντας δύο ανεξάρτητες ζώνες.

Όλοι οι άξονες CNC είναι απόλυτα ελεγχόμενοι και δεν απαιτούν επανατοποθέτηση κατά την επανεκκίνηση του μηχανήματος.

Το COMET R6, έκδοση "I", διαθέτει ανεξάρτητους αυτοκινούμενους σφιγκτήρες οι οποίοι, σε δυναμική διπλή λειτουργία, τοποθετούνται στον ίδιο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διεργασίες κατεργασίας που γίνονται στην άλλη ζώνη ώστε να μην υπάρχει νεκρός χρόνος.

Ο τέταρτος και ο πέμπτος άξονας επιτρέπουν στην κεφαλή να περιστρέφεται από -15 ° έως 90 ° σε οριζόντιο άξονα και από 0 ° έως 720 ° σε συνεχή κάθετο άξονα, για να επεξεργάζεται το προφίλ σε όλες τις πλευρικές επιφάνειες του.

Διαθέτει αυτόματη αποθήκη 12 θέσεων, καθώς και δίσκο διαμέτρου 250 mm.

Το κινητό τραπέζι εργασίας διευκολύνει πλήρως την εργονομία της εργασίας φόρτωσης / εκφόρτωσης του τεμαχίου εργασίας και αυξάνει σημαντικά το τμήμα μηχανικής κατεργασίας στον άξονα Υ.

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 09:40

Comet S6 HP

Κέντρο επεξεργασίας CNC σε 4 άξονες σχεδιασμένο για ράβδους εργασίας ή εξαρτήματα από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά και χάλυβα. Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: τον πρώτο, σε κατάσταση μονής ζώνης, για την κατεργασία ολόκληρων ράβδων σε μια ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7,5 m. η δεύτερη, σε διπλή λειτουργία, για την κατεργασία πολλαπλών τεμαχίων στους δύο ξεχωριστούς χώρους εργασίας. Όλοι οι άξονες CNC είναι απόλυτοι και δεν απαιτούν επανατοποθέτηση κατά την επανεκκίνηση του μηχανήματος. Το μηχάνημα στην έκδοση HP διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες οι οποίοι, σε διπλή λειτουργία, επιτρέπουν την τοποθέτηση των σφιγκτήρων και των αναστολέων αναφοράς σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διαδικασίες κατεργασίας του άξονα στο αντίθετο πεδίο εργασίας. Ο 4ος άξονας επιτρέπει στον ηλεκτροστροφέα να περιστρέφεται σε CNC από -120 ° έως + 120 ° σε οριζόντιο άξονα, για να επεξεργάζεται την κορυφή και τις πλευρικές επιφάνειες του προφίλ. Διαθέτει ένα γεμιστήρα εργαλείων 10 θέσεων, στο γερανό (άξονας Χ), με δύο κατάλληλες θέσεις για τη συγκράτηση μιας λεπίδας με μέγιστη διάμετρο 250 mm και μιας γωνιακής κεφαλής επεξεργασίας. Το κινητό τραπέζι εργασίας διευκολύνει πλήρως την εργονομία της εργασίας φόρτωσης / εκφόρτωσης του τεμαχίου εργασίας και αυξάνει σημαντικά το τμήμα μηχανικής κατεργασίας στον άξονα Υ.

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 12:35

Quadra L3

Κέντρο επεξεργασίας CNC 20 αξόνων για εργασίες φρεζάρισμα, διάτρηση και κοπή και διάτρηση στο κεφάλι και το άκρο των προφίλ σε αλουμίνιο και ελαφριά κράματα. Το QUADRA L3 αποτελείται από ένα αυτόματο πάγκο τοποθέτησης των βεργών και ένα σύστημα τροφοδοσίας για προφίλ μέχρι 7500 mm, με πλήρες χειρισμό λαβής για τη σύσφιξη και την προώθηση του προφίλ στη μονάδα λειτουργίας.

Ο αυτοματισμός επιτρέπει την φόρτωση της επόμενης γραμμής συγχρονίζοντας την τροφοδοσία της με την ταυτόχρονη επιστροφή της λαβής για την επόμενη ανάληψη. Η μονάδα φρεζαρίσματος, η μονάδα κοπής και η μονάδα διάτρησης βρίσκονται στο κεντρικό τμήμα της μονάδας.

Η μονάδα επεξεργασίας CNC 4 αξόνων είναι εξοπλισμένη με 4 έως 6 ηλεκτρικούς σπειροειδείς, οι οποίοι επιτρέπουν την εκκίνηση οποιασδήποτε πλευράς του προφίλ, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό του. Η κύρια μονάδα κοπής αποτελείται από ένα δίσκο διαμέτρου 600 mm με κίνηση προς τα κάτω σε τρεις άξονες CNC.

Η δευτερεύουσα μονάδα που λειτουργεί σε 4 άξονες CNC είναι εφοδιασμένη με μια διπλή μονάδα διάτρησης που μπορεί να επεξεργαστεί τις άκρες των προφίλ. Το QUADRA L3 είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα εκφόρτωσης για τη μεταφορά του κατεργασμένου τμήματος από τη μονάδα κοπής στον πάγκο εκφόρτωσης. Η μονάδα εκφόρτωσης αποτελείται από ένα σύστημα εγκάρσιων ιμάντων και χειρίζεται προφίλ με μέγιστο μήκος 4000 mm (προαιρετικά 7500 mm). Η κεντρική καμπίνα περιέχει όλες τις μονάδες εργασίας, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό πρότυπο ηχομόνωσης και πλήρη προστασία του χειριστή.

Σελίδα 1 από 12