• Service
  • 210-9833055
pagalos

pagalos

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 11:38

Τέχνικαλ Νικολής ΑΕΒΕ - Αθήνα

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑΛ ΑΒΕΕ του Κου ΝΙΚΟΛΗ.

Σε ένα σύγχρονο χώρο τοποθέτησε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας τα οποία τέθηκαν σε λειτουργία αποτελώντας μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η εταιρεία εξοπλίστηκε με τα ακόλουθα μηχανήματα:

• ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI CNC 4 ΑΞΟΝΩΝ mod.PHANTOMATIC X6 HP,

• ΓΩΝΙΑΣΤΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ATLA COOP mod. ΙTACA SOLUTION,

• ΚΟΥΡΜΠΑΔΩΡΟ CNC TRE C mod. 148 CNCH,

• ΠΑΓΚΟΙ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και άλλα βοηθητικά μηχανήματα του οίκου EMMEGI GROUP,

H τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα στις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου σε συνδυασμό με την απόκτηση υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού σίγουρα κατατάσσουν την εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑΛ ΑΒΕΕ του Κου ΝΙΚΟΛΗ σε ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά κατασκευαστικά στον Ελληνικό χώρο.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει την κατασκευάστρια εταιρία για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την επιλογή των μηχανημάτων της και να της ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην πορεία της στον μέλλον.

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 10:09

Ιωαννίδης - Τύρναβος

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση  σύγχρονου  τεχνολογικού εξοπλισμού  η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στο Τύρναβο και συγκεκριμένα στην εταιρία του Κου ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ο Κος Ιωαννίδης   εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.  & την επέλεξε για την απόκτηση του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI mod. MICROMATIC STAR.  

Πρόκειται για συμπαγές κέντρο επεξεργασίας με 5 ελεγχόμενους άξονες, ο τελευταίος των οποίων ελέγχει τη μετακίνηση της ρέγουλας αναφοράς του τεμαχίου δεξιά και αριστερά για έναν πλήρη έλεγχο του κύκλου κατεργασίας. Λειτουργεί σε περιβάλλον Windows, διαθέτει θύρα USB για την μεταφορά δεδομένων από και προς το κέντρο επεξεργασίας και διαθέτει  πλήρες εγκατεστημένο λογισμικό και σχεδιαστικό πρόγραμμα των προφίλ επάνω στο CNC. Ο χειριστής καλείται να πατήσει μόνο το Start και αρχίζει κατευθείαν ο κύκλος εργασίας (τοποθέτηση των stopper, περιστροφή του τραπεζιού από 0⁰-180ο, ξετρύπημα του προφίλ βάσει των σχεδίων που έχουν καταχωρηθεί ήδη στο πρόγραμμα) μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος εργασίας. Εξοικονομεί πάρα πολύ χρόνο στον χειριστή αφού τα στοιχεία υπολογίζονται κατευθείαν από το πρόγραμμα μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο κατασκευής ενός κουφώματος ενώ παρέχει μεγάλη ταχύτητα επεξεργασίας των υλικών και απόλυτη ακρίβεια λόγω των πέντε ελεγχόμενων αξόνων από το CNC.

Η εταιρεία  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κο Ιωαννίδη για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον. 

 

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:25

Avantech O.E. - Περιστέρι

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία  AVANTECH O.E.  Πρόκειται για  το κέντρο επεξεργασίας CNC της  Tekna  Group mod. TKE 743.

Η εταιρεία  AVANTECH O.Eεμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρο επεξεργασίας TKE 743.

Το TKE 743 είναι  κέντρο επεξεργασίας  CNC, 3 αξόνων. Είναι σχεδιασμένο για τη διάτρηση και χάραξη σε σύνθετα πάνελ και πινακίδες από αλουμίνιο και χάλυβα. Για να δημιουργήσετε τα προγράμματα που ελέγχουν την μηχανή, η Tekna παρέχει εύχρηστα εργαλεία λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον χειριστή του CNC, και μπορούν να  βρουν εφαρμογή ακόμη και στις πιο σύνθετες κατασκευές, έστω και με εντελώς άπειρους χρήστες. Μετά από μερικές ώρες εκπαίδευσης ο πελάτης θα είναι σε θέση να λειτουργήσει το κέντρο κατεργασίας χρησιμοποιώντας το σχεδιαστικό πρόγραμμα. Οι λύσεις λογισμικού που προσφέρονται από την Tekna προκύπτουν από έναν ακριβή σχεδιασμό και από την πραγματική ανάλυση των αναγκών του πελάτη. Η απλότητα της χρήσης αυτού του προγράμματος μειώνει το χρόνο και το κόστος διαχείρισης.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία AVANTECH O.Eγια την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 09:19

Βασιλείου - Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στο Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρία του Κου Βασιλείου.

Η εταιρεία του Κου Βασιλείου εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. & την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας, της Εmmegigroup  & συγκεκριμένα του μοντέλου PHANTOMATIC X4. Πρόκειται για ένα μοντέλο τεσσάρων αξόνων με αυτόματη τοποθέτηση των μεγγενών, & αυτόματη αλλαγή των εργαλείων, ηλεκτρονικό στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες με περιστροφή της κεφαλής & επεξεργασία σε μεγάλη διάσταση προφίλ. Είναι κλειστού τύπου, μειώνει τον θόρυβο κατά την διάρκεια της επεξεργασίας και  παρέχει απόλυτη ασφάλεια στον χειριστή.

Το PHANTOMATIC X4 συμπλήρωσε το νέου τύπου διπλό πριόνι  PRECISION TS2 550  της Emmegi και αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρίας.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του Κου Βασιλείου για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον. 

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 12:08

Comet R6

Κέντρο επεξεργασίας CNC με 5 ελεγχόμενους άξονες και 8,5 kW άξονα σχεδιασμένο για μηχανική κατεργασία ράβδων ή τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά ή χάλυβα.

Διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας: είτε σε μία μόνο ζώνη εργασίας για ράβδους μήκους έως 7,7 m και εναλλακτικά σε δύο ανεξάρτητες περιοχές εργασίας όταν βρίσκεται σε διπλή λειτουργία.

Το μηχάνημα διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες για την τοποθέτηση μεγγενών και τη θέση του στόπερ αναφοράς, επιτρέποντας την τοποθέτηση των μεγγενών σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας όταν το κέντρο επεξεργασίας λειτουργεί σε διπλή λειτουργία. Ο 4ος και ο 5ος άξονας επιτρέπουν τον έλεγχο του ηλεκτροστροφέα από το N / C συνεχώς στην περιοχή -15 ° έως 90 ° στην οριζόντια κατεύθυνση και από 0 ° έως 720 ° στον κατακόρυφο άξονα για την κατεργασία της άνω επιφάνειας και όλων των πλευρικών επιφανειών του τεμαχίου εργασίας.

Είναι εξοπλισμένο με αυτόματη αποθήκη 12-θέσεων και αυτόματη αλλαγή των εργαλείων και του δίσκου που διαθέτει

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 13:58

Panto 310 / 2

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 12:39

Copia 310 S

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 12:53

Radial Libra

Το Radial Libra είναι ένα ηλεκτρονικό κοπτικό μηχάνημα διπλής κεφαλής με ακτινική κίνηση των λαμών, αυτόματη μετακίνηση της κινητής κεφαλής και εσωτερική ανατροπή μέχρι 30° , μελετημένο για την κοπή προφίλ μεγάλων διαστάσεων. Το μηχάνημα μπορεί να εφοδιαστεί με βιομηχανικό εκτυπωτή για ετικέτες που επιτρέπει την αναγνώριση και τη σύνδεση με την αντίστοιχη παραγγελία.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 12:50

Fermo MV-VIS

Σύστηµα επαλήθευσης διάστασης και υποστήριξης προφίλ µε τοποθέτηση του στόπερ µε τροχό και ανάγνωση της διάστασης στην ψηφιακή οθόνη. Ανοχή επαναληπτικής µέτρησης ± 0,5 mm.

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 10:25

Comet X4

Κέντρο επεξεργασίας CNC, με 4 ελεγχόμενους άξονες και άξονα 7 kW που έχει σχεδιαστεί για την κατεργασία ράβδων ή εξαρτημάτων αλουμινίου, PVC, ή χάλυβα έως 2 mm. Είναι εφοδιασμένο με μία αποθήκη εργαλείων 10 θέσεων με αυτόματη αλλαγή του εργαλείου, δίσκο 180mm και αυτόματη τοποθέτηση των μεγγενών μέσω του Cnc. Ο 4ος άξονας CN επιτρέπει στην κεφαλή να περιστρέφεται συνεχώς από 0 ° έως 180 ° για να εκτελεί τις εργασίες στις τρεις πλευρές του προφίλ καθώς και στοπάρισμα σε όλες τις ενδιάμεσες μοίρες. Διαθέτει επίσης ένα κινητό τραπέζι εργασίας το οποίο καθιστά ευκολότερη τη φόρτωση / εκφόρτωση του τεμαχίου και αυξάνει σημαντικά το τμήμα εργασίας.

Σελίδα 1 από 12