• Service
  • 210-9833055
pagalos

pagalos

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 10:25

Avantech O.E. - Περιστέρι

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία  AVANTECH O.E.  Πρόκειται για  το κέντρο επεξεργασίας CNC της  Tekna  Group mod. TKE 743.

Η εταιρεία  AVANTECH O.Eεμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας  ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρο επεξεργασίας TKE 743.

Το TKE 743 είναι  κέντρο επεξεργασίας  CNC, 3 αξόνων. Είναι σχεδιασμένο για τη διάτρηση και χάραξη σε σύνθετα πάνελ και πινακίδες από αλουμίνιο και χάλυβα. Για να δημιουργήσετε τα προγράμματα που ελέγχουν την μηχανή, η Tekna παρέχει εύχρηστα εργαλεία λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον χειριστή του CNC, και μπορούν να  βρουν εφαρμογή ακόμη και στις πιο σύνθετες κατασκευές, έστω και με εντελώς άπειρους χρήστες. Μετά από μερικές ώρες εκπαίδευσης ο πελάτης θα είναι σε θέση να λειτουργήσει το κέντρο κατεργασίας χρησιμοποιώντας το σχεδιαστικό πρόγραμμα. Οι λύσεις λογισμικού που προσφέρονται από την Tekna προκύπτουν από έναν ακριβή σχεδιασμό και από την πραγματική ανάλυση των αναγκών του πελάτη. Η απλότητα της χρήσης αυτού του προγράμματος μειώνει το χρόνο και το κόστος διαχείρισης.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία AVANTECH O.Eγια την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 09:19

Βασιλείου - Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στο Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρία του Κου Βασιλείου.

Η εταιρεία του Κου Βασιλείου εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. & την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας, της Εmmegigroup  & συγκεκριμένα του μοντέλου PHANTOMATIC X4. Πρόκειται για ένα μοντέλο τεσσάρων αξόνων με αυτόματη τοποθέτηση των μεγγενών, & αυτόματη αλλαγή των εργαλείων, ηλεκτρονικό στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες με περιστροφή της κεφαλής & επεξεργασία σε μεγάλη διάσταση προφίλ. Είναι κλειστού τύπου, μειώνει τον θόρυβο κατά την διάρκεια της επεξεργασίας και  παρέχει απόλυτη ασφάλεια στον χειριστή.

Το PHANTOMATIC X4 συμπλήρωσε το νέου τύπου διπλό πριόνι  PRECISION TS2 550  της Emmegi και αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρίας.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του Κου Βασιλείου για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον. 

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 12:08

Comet R6

Κέντρο επεξεργασίας CNC με 5 ελεγχόμενους άξονες και 8,5 kW άξονα σχεδιασμένο για μηχανική κατεργασία ράβδων ή τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά ή χάλυβα.

Διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας: είτε σε μία μόνο ζώνη εργασίας για ράβδους μήκους έως 7,7 m και εναλλακτικά σε δύο ανεξάρτητες περιοχές εργασίας όταν βρίσκεται σε διπλή λειτουργία.

Το μηχάνημα διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες για την τοποθέτηση μεγγενών και τη θέση του στόπερ αναφοράς, επιτρέποντας την τοποθέτηση των μεγγενών σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας όταν το κέντρο επεξεργασίας λειτουργεί σε διπλή λειτουργία. Ο 4ος και ο 5ος άξονας επιτρέπουν τον έλεγχο του ηλεκτροστροφέα από το N / C συνεχώς στην περιοχή -15 ° έως 90 ° στην οριζόντια κατεύθυνση και από 0 ° έως 720 ° στον κατακόρυφο άξονα για την κατεργασία της άνω επιφάνειας και όλων των πλευρικών επιφανειών του τεμαχίου εργασίας.

Είναι εξοπλισμένο με αυτόματη αποθήκη 12-θέσεων και αυτόματη αλλαγή των εργαλείων και του δίσκου που διαθέτει

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 13:58

Panto 310 / 2

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 12:39

Copia 310 S

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 12:53

Radial Libra

Το Radial Libra είναι ένα ηλεκτρονικό κοπτικό μηχάνημα διπλής κεφαλής με ακτινική κίνηση των λαμών, αυτόματη μετακίνηση της κινητής κεφαλής και εσωτερική ανατροπή μέχρι 30° , μελετημένο για την κοπή προφίλ μεγάλων διαστάσεων. Το μηχάνημα μπορεί να εφοδιαστεί με βιομηχανικό εκτυπωτή για ετικέτες που επιτρέπει την αναγνώριση και τη σύνδεση με την αντίστοιχη παραγγελία.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 12:50

Fermo MV-VIS

Σύστηµα επαλήθευσης διάστασης και υποστήριξης προφίλ µε τοποθέτηση του στόπερ µε τροχό και ανάγνωση της διάστασης στην ψηφιακή οθόνη. Ανοχή επαναληπτικής µέτρησης ± 0,5 mm.

Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 10:25

Comet X4

Κέντρο επεξεργασίας CNC, με 4 ελεγχόμενους άξονες και άξονα 7 kW που έχει σχεδιαστεί για την κατεργασία ράβδων ή εξαρτημάτων αλουμινίου, PVC, ή χάλυβα έως 2 mm. Είναι εφοδιασμένο με μία αποθήκη εργαλείων 10 θέσεων με αυτόματη αλλαγή του εργαλείου, δίσκο 180mm και αυτόματη τοποθέτηση των μεγγενών μέσω του Cnc. Ο 4ος άξονας CN επιτρέπει στην κεφαλή να περιστρέφεται συνεχώς από 0 ° έως 180 ° για να εκτελεί τις εργασίες στις τρεις πλευρές του προφίλ καθώς και στοπάρισμα σε όλες τις ενδιάμεσες μοίρες. Διαθέτει επίσης ένα κινητό τραπέζι εργασίας το οποίο καθιστά ευκολότερη τη φόρτωση / εκφόρτωση του τεμαχίου και αυξάνει σημαντικά το τμήμα εργασίας.

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 12:52

Infacoma 2018

Ολοκληρώθηκε και φέτος η γνωστή σε όλους κλαδική έκθεση INFACOMA 2018 που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως και 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ στην Αθήνα.

Η εταιρία «ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ» δίνοντας ένα δυναμικό παρόν, για άλλη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών οι οποίοι ως επί το πλείστων ήταν επαγγελματίες . Η εταιρία καλωσόρισε και δέχτηκε επισκέπτες και φίλους σχεδόν απ’ όλη την Ελλάδα όπως Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Λάρισα, Κρήτη, Σάμος, Μυτιλήνη.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας –πωλητές και τεχνικοί- βρισκόταν σε εγρήγορση & ανά πάσα στιγμή έθεταν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των επισκεπτών, επιδεικνύοντας τις ξεχωριστές δυνατότητες του κάθε μηχανήματος. Οι κ.κ. Μιχάλης και Δημήτρης Πάγκαλος υποδέχθηκαν και μίλησαν με όλους τους πελάτες που πέρασαν από το περίπτερο , τους ενημέρωσαν για τα νέα μηχανήματα.

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά και σε πλήρη λειτουργία τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύει η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ όπως το πριόνι δύο κεφαλών Radial Libra 500, το κέντρο επεξεργασίας Micromatic Star, το κέντρο επεξεργασίας Phantomatic M4L, την γωνιάστρα Pressta 5000 και να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες.

Η αποδοχή & η ανταπόκριση του κατασκευαστικού κόσμου για τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας ήταν πράγματι εντυπωσιακή και αυτό αποδεικνύεται & από τις σημαντικές συμφωνίες που κλείστηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους φίλους πελάτες και συνεργάτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρία και σ’ αυτή την έκθεση. 

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 09:36

Vega 550

Σελίδα 1 από 12