• Service
  • 210-9833055

Νέα

Συνέντευξη στο περιοδικό aluminium 2011

15-02-2011

           

Βασικός στόχος της εταιρίας για φέτος η εγκατάσταση μεγάλων εξοπλισμών

 
*Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. τοποθετείται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της ελληνικής αγοράς, διαθέτοντας αξιόπιστα μηχανήματα αλουμινίου καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού. Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, οι κ.κ. Μιχ. και Δημ. Πάγκαλος μιλούν για την κρίση και την εστίαση της εταιρίας στις εγκαταστάσεις μεγάλων εξοπλισμών σε σύγχρονα κατασκευαστικά.
 
Η εταιρία εμπορίας μηχανημάτων κατεργασίας αλουμινίου ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. έχει καταφέρει μέσα από την πολύχρονη 30ετή και πλέον πορεία της στην αγορά, να αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο των μηχανημάτων αλουμινίου.
 
Είναι μία εταιρία που συνδυάζει ιδανικά το άριστο προϊόν με τις ποιοτικές πριν και μετά την πώληση υπηρεσίες. Διαθέτει καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω στις νέες εξελίξεις. Είναι σε θέση τόσο να συμβουλεύσει και κατευθύνει σωστά τον επαγγελματία σχετικά με τις ανάγκες του, όσο και να επιλύσει κάθε πρόβλημα που δύναται να εμφανιστεί.
 
Σε αρμονία με τις σύγχρονες εξελίξεις, οι υποστηρικτικές υπηρεσίες που συνοδεύουν την εμπορική της δραστηριότητα της μεταβάλλονται και προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις των πελατών της, με διαχρονική σταθερά όμως πάντα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Το 2011 βρίσκει την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. με ανανεωμένα σχέδια και στόχους για τους οποίους μας μίλησαν στο περιοδικό μας οι κ.κ. Μιχ. και Δημ. Πάγκαλος.
 
·         Κύριε Πάγκαλε, με δεδομένο τη συνεχιζόμενη κρίση στην οικονομία μας, πως διαμορφώνεται σήμερα η αγορά του μηχανήματος και πόσο αυτή έχει επηρεαστεί;
 
Μιχ. Πάγκαλος: Η οικονομική κρίση δυστυχώς έχει επηρεάσει αναμφίβολα στο μεγαλύτερο βαθμό το εμπόριο των μηχανημάτων αλουμινίου και PVC. Η αγορά θα διαμορφωθεί πλέον σε μεγάλους εξοπλισμούς, διότι παρά την κρίση σίγουρα υπάρχουν αρκετές υγιείς επιχειρήσεις που δεν διστάζουν να επενδύσουν σε νέα σύγχρονα μηχανήματα.
 
  • Χωρίς αμφιβολία, η αγορά του μηχανήματος γνώρισε μια πρωτοφανή και συνεχή ανάπτυξη την τελευταία 15ετία. Πιστεύετε ότι οι κατασκευαστές με το σημερινό εξοπλισμό τους, αλλά και τη συρρίκνωση πλέον της δουλειάς τους, έχουν καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες τους;
 
Μιχ. Πάγκαλος: Οι ανάγκες στους εξοπλισμούς δεν τελειώνουν ποτέ και αυτό, διότι η τεχνολογία σε νέα μηχανήματα εξελίσσεται συνεχώς και δεν σταματάει. Επιπροσθέτως, τα παλιά μηχανήματα χρειάζονται και αυτά κάποια στιγμή αντικατάσταση. Ασφαλώς όμως στην προηγούμενη 15ετία έχουν γίνει αξιόλογοι εξοπλισμοί από μεγάλη μερίδα κατασκευαστών που οδήγησαν στην αναβάθμιση της ποιότητας στο χώρο του κουφώματος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε στάσιμοι και να επαναπαυτούμε. Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι ραγδαίες και αναλόγως πρέπει να πορευτούμε όλοι εμείς στο χώρο του αλουμινίου, για να μην μας ξεπεράσουν οι εξελίξεις.
 
  • Από εδώ και πέρα, πως θα κινηθεί ο έμπορος μηχανημάτων; Είναι αναγκαίες οι υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες;
 
Δημ. Πάγκαλος: Οι υπηρεσίες υποστήριξης προς τους πελάτες ήταν πάντοτε αναγκαίες και ανέκαθεν αποτελούσαν άμεση προτεραιότητα της εταιρίας μας. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια να προσφέρουμε ποιοτικές και αναβαθμισμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε μία δύσκολη περίοδο για τον επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, κάνοντας ότι περνά από το χέρι μας για να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται.
 
  • Η εταιρία σας, που θα εστιάσει στην συνέχεια τους στόχους και τις επιδιώξεις της;
 
Δημ. Πάγκαλος: Οι στόχοι της εταιρίας μας πλέον μετατοπίζονται προς τη μεριά των μεγάλων και σύγχρονων εξοπλισμών. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις των τεχνικών μας στο εξωτερικό, αλλά και των πωλητών μας, αυτή τη στιγμή διαθέτουμε μια ομάδα ανθρώπων με υψηλή τεχνογνωσία που είναι σε θέση να υποδείξει αλλά και να υποστηρίξει τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματά μας. Η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας και η πολυετή πείρα που διαθέτουμε στο χώρο του μηχανήματος, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε παράλληλα και υψηλού επιπέδου συμβουλευτικό έργο προς τους συνεργάτες μας, ώστε αυτοί να κάνουν τη βέλτιστη δυνατή επιλογή. Γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όταν μιλάμε για μεγάλους εξοπλισμούς.