ΠΑΓΚΑΛΟΣ SERVICE

Τεχνική υποστήριξη χωρίς χρονικά όρια…

ΠΑΓΚΑΛΟΣ SERVICE

Τεχνική υποστήριξη χωρίς χρονικά όρια…

ΠΑΓΚΑΛΟΣ SERVICE

Τεχνική υποστήριξη χωρίς χρονικά όρια…

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και στήριξη των φίλων πελατών που την εμπιστεύτηκαν για να εξοπλίσουν τα κατασκευαστικά τους από ένα απλό πριόνι μιας κεφαλής έως και ένα κέντρο επεξεργασίας CNC, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει πλήρως ένα ολοκληρωμένο τμήμα service μηχανημάτων και τεχνικής υποστήριξης λογισμικών προγραμμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Τμήμα Service Μηχανημάτων

Το τμήμα service-τεχνικής υποστήριξης αναλαμβάνει την επισκευή μηχανημάτων αλουμινίου παρέχοντας τα εξής:

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ:
Εντός 24 ωρών ανάλογα με την τοποθεσία του πελάτη, θα βρεθεί κοντά του για την άμεση επισκευή της βλάβης που του δόθηκε τηλεφωνικά. 
 
ΜΕΓΑΛΟ STOCK ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ:
Σε συνεργασία με την EMMEGISPA του ομίλου ΕΜΜΕGIGROUP , η εταιρία διαθέτει ένα μεγάλο stock γνήσιων ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματα της EMMEGI.  
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ CNC ΜΗΧΑΝΩΝ:
Το τεχνικό τμήμα διαθέτει ένα πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας για την άμεση επίλυση προβλημάτων σε CNC μηχανές και σε ηλεκτρονικά τμήματα αυτών.
Μειώνει το κόστος αλλά και τον χρόνο επισκευής ή αντικατάστασης στο ελάχιστο, αφού δεν χρειάζεται πλέον να σταλεί το μηχάνημα στην Ιταλία, να πάρει σειρά για την επισκευή του και να επιστρέψει στην εταιρεία. Έτσι, η εταιρεία έχει πετύχει διπλό όφελος σε χρόνο και σε χρήμα.
 
 ΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:
Το τμήμα service-τεχνικής υποστήριξης καθημερινά είναι στην διάθεση των πελατών για απορίες, διευκρινίσεις αλλά και επίλυση μικροπροβλημάτων που προκύπτουν.
Είναι το κομμάτι που φροντίζει την μακροζωία και την καλή λειτουργία των μηχανημάτων σας.
 
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
Για την καλύτερη και παραγωγικότερη λειτουργία των μηχανημάτων η εταιρία προτείνει τον προληπτικό έλεγχο αυτών.  
Είναι το κομμάτι που φροντίζει την μακροζωία και την καλή λειτουργία των μηχανημάτων σας.
 
 ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:
 Τέλος, εφαρμόζει την κάρτα Ετήσιας Πάγιας Συνδρομής Service, ο κάτοχος της οποίας εξασφαλίζει την καλή και απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων του για ένα (1) χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης. Η παροχή αυτή δίνει το δικαίωμα και ενός service δωρεάν.
 
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ:
Kόστος επισκευής και  ανταλλακτικά σε λογικές τιμές.  

Τεχνική Υποστήριξη Προγραμμάτων

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης ασχολείται με τα λογισμικά προγράμματα της EMMEGISOFT του ομίλου EMMEGIGROUP παρέχοντας τα εξής:

«ΣΤΗΣΙΜΟ» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
 Όταν ο πελάτης προμηθευτεί ένα λογισμικό πρόγραμμα της EMMEGISOFT, τεχνικός –προγραμματιστής της εταιρίας μας σε συνεργασία με τον πελάτη αναλαμβάνει να δημιουργήσει και να καταχωρήσει στο λογισμικό πρόγραμμα τις συγκεκριμένες σειρές αλουμίνιου που ο πελάτης
επιθυμεί να δουλέψει.
 
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
 Τεχνικός-προγραμματιστής της εταιρίας αναλαμβάνει την εκμάθηση του λογισμικού προγράμματος στο χώρο του πελάτη, οδηγώντας τον με απλά βήματα στην απόλυτη κατανόηση του προγράμματος. 
 
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:
 Καθημερινά υπάρχει απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη για κάθε απορία, διευκρίνιση και καθοδήγηση που ζητηθεί από τον πελάτη.

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας στηρίζουμε!!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Newsletter

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Newsletter

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Newsletter